[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Center for Horse Assisted and Creative Coaching

Center for Horse Assisted and Creative Coaching

Missie CHACC

Gentle Giants coaching maakt deel uit van het Centre for Horse Assisted & Creative Coaching, kortweg het CHACC.
Het CHACC begeleidt jou en je team via haar unieke en voortdurend evoluerende aanpak. De speciaal ontwikkelde CHACC methodiek® combineert ervaringsgericht leren en beleven met creatieve bewustwording en de kracht van verbeelding. Dankzij de heldere en onmiddellijke feedback die de paarden geven, wordt de vertaalslag naar de dagdagelijkse leefwereld gelegd. De combinatie met creatieve technieken verdiept het veranderingsproces en zet je op weg naar je doel.

De CHACC methodiek vertrekt steeds vanuit 6 stappen:

  1. Ervaren
  2. Confronteren
  3. 1- zijn
  4. Nieuwe patronen vinden
  5. Verankeren
  6. Methodisch toepassen

Het CHACC wordt geleid door een samenwerking van 3 dames: Muriel Vandervorst (Coaching 2 Reflect, Dr. Els Schelfhout (Gentle Giants Coaching) en Dr. Marion Liberloo (Pionears). Het CHACC team werkt vanuit haar verschillende locaties in Brakel, Bornem en Neeroeteren en werkt ook op afroep op locatie.

Het aanbod van CHACC bestaat uit 4 pijlers: T.W.A.P.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” color=”green” spacing=”2″ alignment=”center” autoplay=”10″ active_section=”1″ no_fill_content_area=”true”][vc_tta_section title=”T” tab_id=”1471979833314-a713da5e-d004″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]T: Traject. Individuele coaching en team coaching in een gepersonaliseerd traject.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”W” tab_id=”1471979833365-1bfc6683-ee76″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]W: Workshops. Een aanbod van workshops voor specifieke doelgroepen. Dit najaar zijn er workshops gepland voor jongeren in time-out, kinderen, ruiters, teams en leidinggevenden.

Workshop ZELFBEWUST IN CONTACT MET JE PAARD

Op zaterdag 04 en zondag 05 februari 2017  verwelkomt het CHACC team je voor een 2-daagse workshop ‘zelfbewust in contact met je paard’ op de locatie van Gentle Giants Coaching.

Voor wie is deze clinic?

Voor iedereen die op zoek is naar een betere connectie en omgang met zijn/haar paard en benieuwd is om te ervaren wat je eigen aandeel is in de interactie met je paard.

Wat gaan we doen?

In een 2-daagse intensieve en ervaringsgerichte workshop dompelen we je onder in een aantal bewustzijn verruimende oefeningen. Samen kijken we naar hoe jij je vandaag opstelt t.o.v. jezelf en je paard en ervaar je wat jouw werkpunten zijn om echt leiderschap te tonen. Zo leggen we de basis voor een goede en diepe connectie met je paard. Dit doen we aan de hand van 6 belangrijke bouwstenen.

Op zaterdag komen de eerste 3 bouwstenen aan bod: de kracht van een positieve mindset, open zintuigen, lichaamsbewustwording en ontspanning.

Op zondag bouwen we verder aan jouw zelfbewustzijn a.d.h.v. de bouwstenen vertrouwen, zelfkennis en leiderschap.

Wat neem je mee naar huis?

Een groter zelfinzicht dat je zal helpen om in je dagdagelijkse omgang met je paard (en met andere mensen!) meer connectie en eenheid te vinden. Je gaat zelfbewuster aan de slag met je paard, bent opmerkzamer in je handelen, denken en voelen en ervaart meer rust en plezier met je paard.

Kosten?

Er zijn 6 plaatsen voor deelnemers met eigen paard: kostprijs is 220 € voor het weekend. Extra kosten voor overnachting en stalling zijn niet inbegrepen.

Deelnemers zonder  paard (max 8) betalen 120 € voor het weekend.

Broodjeslunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen

Deelnemen met of zonder eigen paard?

In deze clinic werken we samen en met alle deelnemers. Voor elke bouwsteen starten we met een gezamenlijke interactieve oefening, nadien toetsen we af met het paard (dit is enkel voor deelnemers met eigen paard, andere deelnemers observeren en worden betrokken in feedback). In deze clinic ben je dus sowieso actief betrokken!

Praktisch

Adres

Gentle Giants coaching

Kinrooierdijk 10

3680 Neeroeteren

Datum

Zaterdag 04 februari en zondag 05 februari 2017, telkens van 09:00-17:00

Aanmelden

Inschrijven kan door een mailtje te sturen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A” tab_id=”1471979836884-07391e7e-8344″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]A: Academy. Ondersteunen en begeleiden van onderzoek naar wederzijdse effecten van mens-paard interactie op persoonlijke ontwikkeling en groepsdynamiek door samenwerking met hogescholen en universiteiten, het organiseren van lezingen en congressen het aanbieden van stageplaatsen voor studenten.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”P” tab_id=”1471979838053-8bd9fe41-6892″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]P: Project. Regelmatig worden specifieke projecten gelanceerd waarbij er rond één thema doelgericht een actie wordt opgezet. Raadpleeg hiervoor onze agenda.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]Voor haar projecten is het CHACC steeds op zoek naar sponsoring. Geïnteresseerd? Klik hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]