COACHING MET ENNEAGRAM

Wil je je bewust worden van wat je werkelijk drijft? Weten wat je kind(-eren), je partner … willen?
Wil je misverstanden voorkomen?
Wil je groeien naar een betere versie van jezelf?

We ontdekken samen je persoonlijkheidstype, je dominant instinct en je tritype. Je krijgt inzicht in je gedragspatronen en ontwikkelt zo meer bewustzijn om de juiste keuze te maken.

We stoppen je niet in een vakje, integendeel, we motiveren je om er uit te komen. We geven je een kader om jezelf te observeren, om jezelf beter te leren kennen.

Bovendien krijg je ook inzicht in de andere types, waardoor je begrijpt dat elk type eigen drijfveren heeft, een eigen bril om naar de wereld te kijken. Als je dit vaststelt, groeit je empathie en je begrip voor anderen.

NIEUW voor gezinnen en teams!

  • Kom naar Gentle Giants Coaching & Therapy voor een boeiende dag met je familie, met koppels, met collega’s en/of vrienden (min. 5 pers.) en krijg inzicht in het Enneagram en de basispersoonlijkheidstypes (deel 1).
  • Nieuwsgierig en de smaak te pakken? Dan ondersteunen wij jullie verder bij het ontdekken van je type, je dominant instinct en je tritype (deel 2).
  • Als toemaatje kunnen jullie je nieuwe (zelf-)inzichten aanvoelen tussen onze paarden die ook elk hun basispersoonlijkheid hebben: een bijzondere ervaring die zal bijblijven (min. 5 pers., deel 3).

(Deel 1 en deel 2 kunnen afzonderlijk georganiseerd worden.)

Meer info? Contacteer [email protected]