Wij organiseren geen teambuildings. Deelname aan een Gentle Giants-activiteit is altijd een uitdaging, vaak plezierig, maar nooit vrijblijvend.

Wij zijn geen consultants of adviseurs. Wij geven geen antwoorden. Wij ondersteunen jullie bij het vinden van jullie eigen antwoorden.

Onze coachings vinden plaats naast de paarden, niet op. Paardrijden maakt geen deel uit van onze workshops of trajecten. Wie wil ervaren hoe comfortabel de rug van een Belgisch trekpaard is, kan dat, op eigen verantwoordelijkheid.

Schrik hebben voor paarden is geen bezwaar voor deelname. We houden rekening met je angst en kunnen je helpen om die te overwinnen.

Onze paarden zijn geen doetjes. Net als wij, verwachten zij veel: een open geest, een grote bereidheid om zelfkritisch te zijn en verantwoordelijkheid te nemen, niet bang zijn om de handen vuil te maken.

Wij blijven niet binnen als het regent, en zeker niet als de zon schijnt. Vergeet niet om gepaste schoenen aan te trekken, breng zonnecrème mee in de zomer en een muts in de winter. “There ain’t no bad weather, just the wrong clothes”.

Dit traject doorlopen we samen. Het houdt niet persé op na het afgesproken aantal sessies. Wij blijven beschikbaar.