[vc_row][vc_column][vc_icon color=”custom” icon_fontawesome=”fa fa-cubes” size=”xl” align=”center” custom_color=”#bac9ae”][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom” css=”.vc_custom_1468181262335{border-bottom-width: 1px !important;padding-bottom: 15px !important;border-bottom-color: #f5f5f5 !important;border-bottom-style: solid !important;}”]

Coachingtrajecten

Traject ‘eigenaarschap’

Voor teams en groepen die schitterende resultaten willen halen, door ieders mogelijkheden maximaal te benutten. Of die willen innoveren. Tijdens deze trajecten (vanaf drie bijeenkomsten) komen de sterktes van individu en team aan de oppervlakte, stellen we doelen scherp en bouwen we aan de weg om die waar te maken. De coach bemoeit zich niet met de inhoud maar focust op het proces, de communicatie en de samenwerking.

Interesse? Stuur een mailtje!

Na een intakegesprek stellen wij een programma voor op maat van uw team.

Conflictcoaching

Voor een duurzame oplossing van conflicten in je team. Bij conflictcoaching ligt de nadruk niet op het bemiddelen, maar op het bouwen aan consensus en constructieve dialoog waardoor de betrokkenen zelf hun conflict kunnen oplossen.

Interesse? Stuur een mailtje!

Na een intakegesprek stellen wij een programma voor op maat van uw team.

Time out!

Speciaal voor jongeren van wie de talenten en positieve kanten vooral voor henzelf niet duidelijk zijn, die twijfelen aan alles en liefst een schop zouden geven tegen alle verwachtingen en voorwaarden die ze als een keurslijf ervaren, is er elke eerste zaterdag van de maand een bijzonder aanbod. Hoe doet de kudde het?! In een totaal nieuwe setting confronteren paarden jongeren met verassende inzichten, die aanzet geven tot een eigen uitdagend traject.

Programma: 10 – 16:30u

Telkens max. 4 inschrijvingen

Interesse? Stuur een mailtje![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]