REACTIES

reacties

Goede opbouw van de cursus. Verrassend.
Veel vrijheid voor eigen inzicht, coaches coachen echt en zeggen niks voor.
De paarden voelen je goed aan. Voor een teambuilding een echte aanrader.
Programma goed opgebouwd in zo’n kort ‘time-frame’ van de dag. Voldoende uitdaging en mooie balans van coaches waarbij ruimte was om te omdenken en scherpte werd aangebracht in discussies en reflectie. Echt toegevoegde waarde en mooi om te ervaren.
Good atmosphere and preparation for the whole day plan. I was exited to go for this meeting and I’m satisfied. Thank you.
Hoe simpel kan het zijn om bepaalde zaken duidelijk te maken. Jullie zijn daarin geslaagd!
Leuke dag gehad, erg ongedwongen, goed voor de teamspirit!
Mooie, innovatieve manier van coachen. Ongedwongen en vriendelijk.

CNC-team (Reacties teamcoaching)

Nogmaals bedankt voor de enige, fantastische, diepe, warme dag … Dit was een enige ervaring en je bent een hele zachte maar krachtige therapeute… Ik heb genoten van elk moment, van de energie van de paarden maar ook heel erg van jouw energie

Grietje

Geproefd en genoten van eerste ontmoeting met equicoaching. Zowel voor mij als individu als voor ons team een unieke ervaring. Warme ontvangst en begeleiding van Marion, Els en de paarden. Samen gaven ze mij en ons een spiegel op een natuurlijke en open manier. Ondanks het slechts een ‘proeverij’ was gaf het (mij) ons al lessen en energie om verder mee aan de slag te gaan.

Jan V., Uforce

De rollen omgekeerd: het paard begeleidde de groep om tot een strakke regie te komen. Voor ons team van welwillende maar eigengereide adviseurs werkte deze groepsoefening zeer goed. Ze illustreerde hoe we aan een uitdagende en snel veranderende opdracht met een bepaalde set van regels toch kunnen samenwerken. Door intensief te communiceren, met elkaars rol rekening te houden en ieders sterkte optimaal te gebruiken, konden we onze handelingen op elkaar afstemmen. Een aangename en leerrijke investering.

Op persoonlijk vlak was Volador een mooie spiegel om mijn eigen overtuigingen en vastgeroeste routines onder ogen te zien. Ik heb er veel aan gehad om me in de individuele oefening onder te dompelen en het paard als leermeester/sparringpartner te krijgen in verband met mijn functioneren op dit moment (zowel privé als professioneel). Een aanrader als je een concreet persoonlijk vraagstuk wil aanpakken…
Bedankt Marion en Els!”

Koen S., POINT Consulting Group.

Enkele weken geleden volgde ik mijn eerste equicoachingsessie bij Els. Door middel van leuke en ontspannende oefeningen kwam ik tot persoonlijke inzichten over verschillende probleempunten bij mezelf. Het paard helpt je goed bij het visualiseren en analyseren van je probleem waarna je samen met de coach op zoek gaat naar een oplossing. Equicoaching heeft mij op een speelse manier leren omgaan met stress en studieproblemen. Bij nieuwe problemen zou ik zeker teruggaan naar mijn equicoach om hulp te zoeken.

Flore V.H

Je was echt een steun in een periode waarin we onszelf in vraag stelden. We hadden immers ons hart gegeven aan kinderen in moeilijkheden en wijzelf als onze kinderen bleven verweesd achter. Je luisterde oprecht en je observeerde en analyseerde elk kind. In interactie met de omgang met de paarden ontdekte je de eigenheid van elk van onze kinderen. Je benadrukte de sterktes in ieder van ons. Kortom we herwonnen ons zelfvertrouwen. Dit alles verliep steeds op een ongedwongen uitnodigende manier. Het aantal sessies precies op maat. En steeds opnieuw welkom als we dit zelf nodig vinden. Dank je wel, Els!

Pia

Hoe jij ons elke dag een beetje wijzer en zelfbewuster maakt, hoe jij met je mooie kijk op de wereld ons telkens weer een beetje dieper raakt. Hoe je ons met je praktische weetjes, interessante voorbeelden en open mind, altijd maar betovert. Oh ja hoor Els, we weten het zeker: door jouw enthousiasme en expertise heeft de Kindercoaching ons allemaal veroverd

studenten Summerschool Kindercoaching, CVA